Bazoer neemt afscheid van Vitesse: 'Ik voel me herboren'

30 mei 2022 – Riechedly Bazoer heeft op Instagram afscheid genomen van Vitesse. De keuze voor de Arnhemse club is precies uitgepakt zoals hij had gehoopt.

Bazoer neemt afscheid van Vitesse: 'Ik voel me herboren'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Bazoer kende enkele moeilijke jaren voordat hij zich in 2019 verbond aan Vitesse. Bij de Gelderse club blies de libero zijn carrière nieuw leven in. 'Allereerst wil ik iedereen bij de club ontzettend bedanken voor de afgelopen 3 seizoenen. Ik kwam naar Vitesse om weer gelukkig te zijn en het plezier in het spelletje te hervinden. We hebben prachtige successen behaald zowel nationaal als internationaal. Bedankt voor het vertrouwen. Bedankt voor de liefde en steun die ik in mijn gehele periode heb gevoeld', begint Bazoer zijn afscheidsbrief.

De verdediger annex middenvelder bedankt ook zijn teamgenoten en is trots op de behaalde resultaten. Zo bereikte Vitesse dit seizoen de knock-outfase van de Conference League. 'Ik wil in het bijzonder coach Thomas Letsch en de hele staf bedanken voor hun vertrouwen in mij, en voor het feit dat ze me alle middelen hebben gegeven om dominant te zijn. Ik voel me herboren en vol ambitie voor nieuwe doelen in mijn carrière.'

Tot slot bedankt Bazoer de supporters van Vitesse. 'Vanaf dag 1 hebben jullie mij in je armen genomen en gesteund. Ik wil jullie daar allen ontzettend voor bedanken. Ik wens jullie in de toekomst alle geluk en succes toe en weet zeker dat de club nog mooie stappen gaat maken.'

Volop interesse
Bazoer gaat de komende tijd op zoek naar een nieuwe club. Over belangstelling heeft hij niet te klagen. Feyenoord zou hem nog altijd op de korrel hebben, terwijl twee Franse clubs hem ook willen.

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie

gerelateerd