Heerenveen praat met Bologna over Sydney van Hooijdonk

30 mei 2022 – SC Heerenveen wil Sydney van Hooijdonk ook volgend seizoen huren van Bologna, zo meldt de Leeuwarder Courant. Technisch manager Ferry de Haan is met de Italiaanse club in gesprek over een nieuwe huurdeal. De aanvaller zelf ziet een langer verblijf wel zitten.

Heerenveen praat met Bologna over Sydney van Hooijdonk

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Van Hooijdonk maakte in januari de tijdelijke overstap van Bologna naar Heerenveen. In Friese dienst kwam de aanvaller tot zeven doelpunten in vijftien wedstrijden. Of de zoon van Pierre van Hooijdonk ook volgend seizoen in het Abe Lenstra speelt, hangt af van wat Bologna met hem van plan is. De Haan verwacht dat er op korte termijn geen uitsluitsel komt.

"Ik wil hier heel graag blijven, maar moet kijken wat Bologna wil én wat mogelijke andere opties zijn. We gaan het zien. Vooralsnog reken ik erop dat ik me voor de eerste training van het nieuwe seizoen in Italië meld", zo liet Van Hooijdonk na de gewonnen wedstrijd tegen Go Ahead Eagles (3-1) merken dat hij hoopt ook volgend seizoen speler van Heerenveen te zijn.

Van Hooijdonk maakte vorig jaar zomer de overstap van NAC Breda naar Bologna. In Italiaanse dienst kwam hij in de eerste seizoenshelft tot vijf officiële optredens, allemaal invalbeurten. Scoren voor de Serie A-club deed hij nog niet.

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie

gerelateerd