Vertonghen wél gemotiveerd voor duel met 'topland' Nederland

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

2 juni 2022 – Waar Kevin De Bruyne niet bepaald uitkijkt naar de Nations League-wedstrijden die de afsluiter van het voetbalseizoen vormen, is Jan Vertonghen een stuk positiever over de landencompetitie. De Belgische verdediger kijkt met name uit naar de ontmoeting met het Nederlands elftal, die vrijdagavond op het programma staat.

Vertonghen wél gemotiveerd voor duel met 'topland' Nederland

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

"We openen meteen tegen de moeilijkste tegenstander. Het is een thuiswedstrijd tegen een topland, dus dat zijn de mooiste wedstrijden", wordt Vertonghen geciteerd door Het Nieuwsblad. "Natuurlijk willen we van elkaar winnen, maar het gaat er gelukkig gemoedelijk aan toe tussen de supporters. Qua beleving is het iets rustiger aan de zijkant dan andere derby's die ik al gespeeld heb."

Vertonghen komt vrijdag een hoop oude bekenden tegen. "Wij kennen elkaar allemaal, ik heb ook met veel jongens van de Nederlandse kern gespeeld, en zij willen natuurlijk van ons winnen. De verhoudingen tussen Nederland en België zijn de laatste tien jaar veranderd", doelt de verdediger op het feit dat België tegenwoordiger hoger op de FIFA-wereldranglijst staat dan Oranje.

De Bruyne noemde de Nations League-wedstrijden deze week 'onbelangrijk', maar Vertonghen denkt daar anders over. "Ik zie het anders dan Kevin omdat ik het anders voel", stelt de verdediger van Benfica, die in het verleden uitkwam voor Ajax en Tottenham Hotspur. "Hij heeft een lang seizoen gespeeld, en er wordt ook veel van hem gevraagd bij City, dus ik volg hem. Maar ik zie dit wel gewoon als een prijs en ik wil die op mijn palmares zetten."

Speel je favoriete casino games op Jacks.nl. Meld je aan met een 100% welkomstbonus tot €100!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie

gerelateerd