'Ook Ajax en PSV in de markt voor kersverse Italiaans international'

5 juni 2022, 22:56

Ajax en PSV hebben de naam van Wilfried Gnonto op de verlanglijst voor komende zomer genoteerd. De Italiaanse aanvaller, die afgelopen week zijn debuut maakte bij de nationale ploeg, wordt begeerd door tal van clubs uit de Europese topcompetities. Ajax en PSV hopen hen af te troeven.

Volgens La Gazzetta Dello Sport is de concurrentie in strijd om de krabbel van Gnonto fors. De achttienjarige spits van FC Zürich, die nog een eenjarig contract heeft in Zwitserland, staat eveneens op de radar van Club Brugge, Anderlecht, AS Monaco, Olympique Lyon, AS Roma en Fiorentina. Gnonto staat bekend als een van de grootste talenten in de Zwitserse competitie.

Gnonto is van Italiaanse komaf, waar hij afgelopen zaterdag zijn officiële debuut in de nationale ploeg maakte. Gnonto bereidde tegen Duitsland direct een treffer van Lorenzo Pellegrini voor. Omdat Joshua Kimmich drie minuten later voor de gelijkmaker tekende, eindigde het affiche in evenwicht.

De aanvaller had dit seizoen 33 wedstrijden in de Zwitserse competitie nodig om acht keer te scoren en drie doelpunten voor te bereiden. Mogelijk geldt Gnonto bij Ajax als alternatief van Brian Brobbey, aan wie een fors prijskaartje kleeft.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen