Luka Modric blijft Real trouw, topclub wil winkelen in Manchester

8 juni 2022 – Luka Modric blijft een jaar langer bij Real Madrid. De 36-jarige Kroaat heeft zijn aflopende contract met één seizoen verlengd, waardoor hij nu tot medio 2023 aan de Spaanse kampioen verbonden is. Real wil zich bovendien nog van buitenaf versterken en struint de markt af.

Luka Modric blijft Real trouw, topclub wil winkelen in Manchester

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Modric, die Tottenham Hotspur in 2012 verruilde voor Real Madrid, speelde al 436 wedstrijden voor de topclub. De afgelopen jaren won hij onder meer vijf keer de Champions League. In 2018 werd de spelmaker beloond met de Gouden Bal. Ook dit seizoen was Modric weer een dragende kracht bij Real, dat ten koste van Liverpool de Champions League won.

Real Madrid hoopte voor komend seizoen aanvankelijk ook Kylian Mbappé te strikken, maar door zijn komst moest een streep. De Franse aanvaller verlengde zijn contract bij Paris Saint-Germain. Real speurt daardoor naarstig naar aanvallende versterkingen, ook omdat Gareth Bale na dit seizoen transfervrij vertrekt.

Een van de kandidaten is Gabriel Jesus. De aanvaller van Manchester City wordt begeerd door enkele clubs uit de Premier League, maar kan ook de overstap maken naar Real Madrid. 

Reacties

Eredivisie

gerelateerd