'Ajax toont belangstelling in oude bekende, huur en koop mogelijk'

10 juni 2022, 16:40

Ki-Jana Hoever krijgt deze zomer wellicht de mogelijkheid om terug te keren naar Ajax. De Amsterdammers hopen een rechtervleugelverdediger aan de selectie toe te voegen en lijken aan te kloppen bij Wolverhampton Wanderers. De Engelsen zien verhuur en verkoop als optie voor Hoever.

Volgens het Engelse medium The Athletic wil Wolverhampton graag meedenken met Hoever, die afgelopen seizoen slechts tien keer in actie kwam namens zijn club. Daarom is een tijdelijk vertrek een optie voor The Wolves, maar ook een definitief afscheid behoort tot de mogelijkheden. Dan wil de club uit de Premier League wel een zak geld met meer dan tien miljoen euro zien. Hoever ligt tot medio 2025 vast bij Wolves.

Het is de vraag of Ajax dat neer wil tellen voor de geboren Amsterdammer. De regerend landskampioen van Nederland kan wel een nieuwe rechtsback gebruiken, aangezien Noussair Mazraoui transfervrij naar Bayern München gaat vertrekken. Devyne Rensch en Sean Klaiber zijn de huidige opties voor de nieuwe trainer Alfred Schreuder. Ook Jurrien Timber kan op de rechterflank uit de voeten.

Hoever (20) heeft zijn tweede seizoen bij Wolverhampton achter de rug. Die club nam hem in de zomer van 2020 over van Liverpool. Tussen 2008 en 2018 speelde Hoever in de jeugdopleiding van Ajax. Hij liet De Toekomst daarna achter zich voor een avontuur op Anfield. Daar maakte hij zijn debuut in het profvoetbal, maar een echte doorbraak bleef uit. Wel staan de Premier League, UEFA Super Cup en het WK voor clubs op zijn erelijst.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen