'Lang krijgt stevige concurrentie in kans op transfer naar Milan'

14 juni 2022, 18:25

AC Milan lijkt zich deze zomer zo goed als zeker te gaan versterken met een buitenspeler. Noa Lang staat al een tijdje hoog op het verlanglijstje van de kampioen van de Serie A. De 22-jarige international van Oranje krijgt er nu echter twee stevige concurrenten bij.

Het is geen geheim dat Milan graag zaken wil doen met Club Brugge, waar Lang nog tot medio 2025 onder contract staat. De aanvaller nam onlangs in een opvallend interview echter al min of meer afscheid van de Belgische grootmacht. Milan zou ongeveer twintig miljoen euro op tafel willen leggen voor Lang, maar kijkt in de tussentijd zeker ook naar andere opties.

Volgens het Italiaanse medium Corriere dello Sport is er namelijk contact geweest met Real Madrid. In een gesprek met Carlo Ancelotti zou technisch directeur Paolo Maldini hebben gevraagd naar de beschikbaarheid van Marco Asensio. De halve Nederlander heeft nog een eenjarig contract bij Real en ziet een vertrek naar verluidt wel zitten. Het is de vraag wat Real van plan is.

Lang blijft volgens Italiaanse media wel het grootste transferdoelwit. De naam van Nicolò Zaniolo gaat ook rond, maar zijn werkgever AS Roma wil de international van Italië alleen verkopen als er tussen de veertig en vijftig miljoen euro wordt geboden. Dat lijkt Milan te gortig en dus is de kans groot dat er alsnog naar Brugge wordt gebeld voor onderhandelingen over Lang.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen