Opstelling Oranje: verrassende namen mogen zich laten zien

14 juni 2022, 22:42

Vincent Janssen staat vanavond zoals verwacht in de basis van het Nederlands elftal. De veelbesproken spits van CF Monterrey krijgt de kans om zich te laten zien aan bondscoach Louis van Gaal. De 70-jarige oefenmeester heeft zijn basiselftal weer behoorlijk op de schop gegooid.

Onder de lat krijgt Jasper Cillessen weer de voorkeur boven Mark Flekken. De doelman van Valencia was tegen Polen nog geblesseerd, maar is tijdig hersteld. In de achterhoede spelen Jordan Teze, aanvoerder Matthijs de Ligt en Bruno Martins Indi. Op de zijkanten is dit keer op rechts plek voor Hans Hateboer, terwijl Tyrell Malacia vanaf links zal beginnen.

Op het middenveld is er wel een basisplaats voor Frenkie de Jong, die afgelopen zaterdag tegen Polen ook mocht starten. Hij wordt bijgestaan door Teun Koopmeiners. Daarnaast lijken er drie spelers te zijn met een meer aanvallende rol. Dat zijn naast de terugkerende Janssen ook Cody Gakpo en Noa Lang. Het lijkt erop dat Gakpo achter de twee spitsen speelt.

Opstelling Oranje: Cillessen; Teze, De Ligt, Martins Indi; Hateboer, De Jong, Koopmeiners, Gakpo, Malacia; Lang, Janssen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen