Kenneth Paal vliegt naar Londen voor contractonderhandelingen

16 juni 2022, 20:44

De toekomst van Kenneth Paal ligt mogelijk in Engeland. Fabrizio Romano maakt op Twitter bekend dat de 24-jarige linkervleugelverdediger vanavond het vliegtuig pakt naar Londen voor gesprekken met Queens Park Rangers.

Paal beschikt bij PEC Zwolle over een aflopend contract en kan de degradant zodoende transfervrij verlaten. Over belangstelling heeft de back niet te klagen. Vanuit Engeland zou ook Bristol City geïnteresseerd zijn in de diensten van Paal. QPR heeft naar verluidt echter de beste papieren hebben om de Nederlander in te lijven.

In januari deed FC Twente een poging Paal over te nemen van PEC Zwolle. Het bod uit Enschede werd toen van tafel geveegd. Of Twente nog steeds belangstelling heeft voor Paal, is niet bekend. In Duitse media is Paal de afgelopen dagen ook in verband gebracht met een overgang naar FC Kaiserslautern, dat naar de 2. Bundesliga is gepromoveerd.

Kiest Paal ervoor zijn loopbaan voort te zetten bij QPR, dan komt hij terecht bij de club die het afgelopen seizoen op de elfde plaats eindigde in het Championship. Paal zette bij PSV zijn eerste stappen in het profvoetbal en kwam de afgelopen vier seizoenen uit voor PEC Zwolle. In totaal speelde hij tweehonderd wedstrijden in het Nederlandse profvoetbal.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen