'RKC wil stunten en talent van Arsenal op huurbasis strikken'

19 juni 2022, 23:20

RKC Waalwijk wil deze zomer een verrassende transfer laten plaatsvinden. De Brabanders zouden namelijk van plan zijn om Mika Biereth tijdelijk naar de Eredivisie te halen. De aanvaller geldt als een groot talent binnen de jeugdopleiding van Arsenal.

De 19-jarige Biereth mag van Arsenal tijdelijk bij een andere club aan de slag. Volgens Voetbal International melden bronnen in Engeland en Denemarken dat een stap naar Waalwijk een serieuze optie is. In het Mandemakers Stadion is men op zoek naar een opvolger voor Jens Odgaard. De Deense aanvaller is teruggekeerd naar zijn werkgever US Sassuolo.

Biereth heeft pas net zijn eerste seizoen bij The Gunners achter de rug. Hij kwam een jaar geleden over uit de jeugdopleiding van Fulham en was dit seizoen een sterkhouder bij de beloften van Arsenal. Het toptalent kwam in 26 wedstrijden tot twaalf doelpunten en vijf assists. In Denemarken en Engeland verwacht men een mooie toekomst voor de geboren Londenaar.

RKC eindigde afgelopen seizoen op de tiende plaats in de Eredivisie. In Waalwijk hoopt men onder leiding van trainer Joseph Oosting nogmaals zo'n succesvol jaar te beleven en Biereth kan daarin een belangrijke rol spelen. RKC wist zich deze zomer al twee keer te versterken. Kevin Felida (FC Den Bosch) en Julian Lelieveld (De Graafschap) kwamen transfervrij naar de club.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen