Lijstje met geïnteresseerde clubs in Kökcü wordt langer en langer

20 juni 2022 – Hoewel Feyenoord er alles aan gelegen is om Orkun Kökcü langer binnenboord te houden, is de kans groot dat hij deze zomer vertrekt. De middenvelder heeft een sterk seizoen achter de rug en dat is natuurlijk niet onopgemerkt gebleven. Zo zou nu ook West Ham United geïnteresseerd zijn. 

Lijstje met geïnteresseerde clubs in Kökcü wordt langer en langer

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Dat meldt transferspecialist Fabrizio Romano althans. Ook Arsenal heeft de Turkse international meermaals bekeken in het afgelopen seizoen. Kökcü was één van de uitblinkers in de ploeg van Arne Slot, die zich na een indrukwekkende campagne plaatste voor de finale van de UEFA Conference League. De ultieme bekroning bleef echter uit: AS Roma bleek net iets te sterk. Ook Kökcü kon niet voorkomen dat de eindzege naar Rome ging. De middenvelder slaagde er niet in om zijn ploeg bij de hand te nemen. 

Kökcü staat er desondanks goed op in het buitenland. Vorige week meldde het doorgaans goed geïnformeerde 1908.nl nog dat Sevilla de verrichtingen van de middenvelder op de voet zou volgen en deze zomer hoopt toe te slaan. De Spanjaarden zouden zelfs al 'overtuigende' gesprekken houden met de spelmaker van Feyenoord. Een langer verblijf in Rotterdam is echter ook een serieuze optie. De nummer drie van het afgelopen seizoen in Feyenoord is voornemens om het contract van Kökcü te verlengen tot de zomer van 2026. Zijn brutosalaris zou in dat geval zo goed als verdubbelen. 

Lees ook: Feyenoord hoopt Kökçü uit handen van Spaanse topclub te houden

Reacties

Feyenoord

gerelateerd