Feyenoord wil zich versterken met Excelsior-smaakmaker

22 juni 2022, 22:23

Feyenoord hoopt zich op korte termijn te gaan versterken met Excelsior-uitblinker Mats Wieffer. Dat meldt Voetbal International woensdagavond. De Rotterdammers zien in Wieffer een ideale versterking voor op het middenveld.

Wieffer kende een uitstekend seizoen bij Excelsior in de Eerste Divisie, waarmee hij in de finale van de play-offs ten koste van ADO Den Haag promoveerde naar de Eredivisie. De middenvelder, die werd opgeleid bij FC Twente, maakte in Kralingen een stormachtige ontwikkeling door. Dit seizen kwam hij tot vier doelpunten en gaf hij vijf assists voor de promovendus.

Wieffer stond in de belangstelling van clubs uit het buitenland - waar zijn toekomst ook leek te liggen - todat Feyenoord zich bij de 22-jarige middenvelder meldde. De Rotterdamse club hoopt snel een akkoord te bereiken met de middenvelder, die zich dan maandag meteen zal melden op 1908. Feyenoord zal de stadsgenoot een transfersom moeten betalen voor Wieffer. 

Volgens het Algemeen Dagblad denkt Feyenoord de talentvolle middenvelder voor een bescheiden transfersom op te kunnen pikken bij Excelsior. De promovendus gaf eerder al aan Wieffer graag te behouden, maar dat het gezien alle interesse in de smaakmaker een lastig verhaal zou gaan worden.

Reacties

Jeuk
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Had eerder Niemijer en Dallinga in gedachte toe ik de titel las.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen