'Malacia nog steeds in de belangstelling van Manchester United'

23 juni 2022 – Het is niet meer de vraag of, maar naar welke club Tyrell Malacia deze zomer gaat vertrekken. De linksback van Feyenoord staat in de concrete belangstelling van Olympique Lyonnais, terwijl ook Manchester United en Newcastle United hem nog steeds als 'een belangrijke versterking' zien.

'Malacia nog steeds in de belangstelling van Manchester United'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Dat schrijft De Telegraaf althans. Zowel Manchester United als Newcastle United heeft echter meer tijd nodig om tot zaken te komen, klinkt het. Om die reden zit er geen haast achter de onderhandelingen tussen Feyenoord en Olympique Lyonnais. De Franse topclub, waar Peter Bosz aan het roer staat, heeft al meerdere aanbiedingen gedaan, maar die werden door de Rotterdammers resoluut van tafel geveegd. Zij azen op een bedrag tussen de 15 en 20 miljoen. Daar kon Lyon vooralsnog niet aan voldoen.

Malacia werd in een eerder stadium ook al in verband gebracht met een transfer naar Manchester United. Erik ten Hag zou in de Oranje-international een serieuze versterking zien voor de linksbackpositie. De komst van Malacia geniet echter niet de grootste prioriteit op Old Trafford. De nummer zes van het afgelopen seizoen in Engeland hoopt volgens De Telegraaf eerst de komst van Frenkie de Jong te kunnen afronden. Hij staat bovenaan het verlanglijstje met versterkingen. Een akkoord tussen Manchester en FC Barcelona lijkt echter nog ver weg.

Of Malacia zelf eventueel oor heeft naar een transfer naar Manchester United, is nog maar de vraag. Garanties heb je in het voetbal nergens, maar een basisplaats veroveren op Old Trafford wordt lastig gezien de aanwezigheid van Luke Shaw. Er zijn echter kansen voor Malacia, want 'Shaw is een ander type verdediger en Ten Hag wil veel meer op de helft van de tegenstander gaan spelen', schrijft De Telegraaf. De linksback van Feyenoord kan zich ook nog verheugen op de belangstelling van Newcastle United. Georginio Wijnaldum heeft bewezen dat een overstap naar Newcastle de perfecte vervolgstap kan zijn.

Reacties

Feyenoord

gerelateerd