Romano komt met Ajax-nieuws: Bergwijn, Wijndal, Antony en Martínez

27 juni 2022 – Ajax staat voor een 'belangrijke week', zo meldt transferexpert Fabrizio Romano. De Amsterdammers zijn volop bezig met de aanbouw van een nieuwe selectie die kampioensproof moet worden. Ajax komt steeds dichterbij een akkoord met twee aanwinsten.

Romano komt met Ajax-nieuws: Bergwijn, Wijndal, Antony en Martínez

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Volgens Romano gaan er deze week nieuwe gesprekken worden gevoerd met Steven Bergwijn en Tottenham Hotspur over een transfer. De aanvaller van het Nederlands elftal is al langer hoofddoelwit van de Amsterdammers, maar slaagden er nog niet in om de buitenspeler los te weken. Tottenham zou inmiddels bereid zijn om de aanvaller te verkopen.

Ook de komst van Owen Wijndal wordt met de dag realistischer. De linksback van AZ staat eveneens al maanden op de Amsterdamse verlanglijst, maar de deal nadert nu langzaam een akkoord. Over het derde doelwit Brian Brobbey, die onder contract staat bij RB Leipzig, meldt Romano niets.

Er wordt bij Ajax niet alleen drukte verwacht bij de uitgang. De nieuwe coach Alfred Schreuder lijkt serieus rekening te moeten houden met een vertrek van twee sterkhouders. Voor Antony en Lisandro Martínez worden deze week nog aanbiedingen verwacht.

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Ajax

gerelateerd