'Chelsea probeerde Richarlison voor neus van rivaal weg te kapen'

30 juni 2022, 13:56

Richarlison gaat tekenen bij Tottenham Hotspur, maar Chelsea heeft er op het allerlaatste moment nog alles gedaan om de Braziliaan voor de neus van de rivaal weg te kapen. The Blues waren echter te laat.

Voordat de deal tussen Tottenham en Everton al rond was heeft Chelsea geprobeerd de Braziliaanse aanvaller op andere gedachten te brengen. Richarlison had op dat moment zelf al wel een persoonlijk akkoord en was in afwachting tot de twee clubs eruit kwamen. Dat kwamen ze donderdagochtend, waardoor Chelsea naast de aanvaller van Everton heeft gegrepen.

De Braziliaans international, die een paar jaar geleden nog bijna bij Ajax had getekend, maakt voor zestig miljoen euro de overstap naar Noord-Londen. Bij Tottenham Hotspur hoopt de spits weer om de prijzen te kunnen gaan spelen. Het afgelopen seizoen vocht de 25-jarige voetballer met Everton tegen degradatie.

Dat Chelsea nog een laatste poging waagde om Richarlison vast te leggen, is niet zo gek. De Londense club is hard op zoek naar aanvallende versterkingen, aangezien spits Romelu Lukaku is teruggekeerd naar Internazionale. Leeds United-aanvaller Raphina wordt nadrukkelijk genoemd, maar heeft meerdere opties. Ook FC Barcelona en Arsenal hebben interesse in de Braziliaan.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen