Ten Hag krijgt goed nieuws over Ronaldo: "Verwacht hem terug"

30 juni 2022, 17:57   Bijgewerkt: 30 juni 2022, 18:04

Goed nieuws voor Erik ten Hag: de kans dat Cristiano Ronaldo komende week 'gewoon' aansluit bij Manchester United wordt steeds groter. Hoewel er in diverse geruchten werd geschreven dat de Portugees wilde vertrekken vanwege onder meer het ontbreken aan Champions League-voetbal komend seizoen, denkt zijn land- en ploeggenoot Bruno Fernandes daar anders over.

De middenvelder van Portugal, die zowel bij zijn land als ook bij United samenspeelt met Ronaldo, verwacht de ervaren sterspeler gewoon op de eerste training waar hij wordt verwacht. "Wat ik van hem begrepen heb, komt hij maandag gewoon op de training bij Manchester United", spreekt Fernandes, die daarbij wel een klein voorbehoud houdt, tegenover Record. "We hebben beide vakanties en vrienden val je niet lastig in je vakantie."

Toch denkt Fernandes dat hij na de zomer gewoon samenspeelt met Ronaldo. "Iedereen bepaalt zijn eigen toekomst, maar ik denk niet dat Manchester United iemand met de kwaliteit van Ronaldo wil verliezen." Al denkt hij wel dat de oud-speler van Real Madrid ooit nog wil terugkeren naar Sporting Portugal. "Maar dat is aan Ronaldo zelf, voorlopig wil hij nog jaren voetballen."

Lees ook'United gaat na afronden Malacia-deal vol voor Martínez'

Tijdperk Ten Hag

Fernandes keert in elk geval terug bij Manchester United, waar volgens hem een nieuw tijdperk zal starten onder Ten Hag. "Er is een grote verandering geweest bij de club en we hopen dat het daarmee beter zal gaan", reageerde hij over het tijdperk Ten Hag. "We beginnen weer vanaf het nulpunt op te bouwen. Dit is een compleet nieuw project en dat moeten we de tijd geven."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen