Snode plannen Chelsea: Aké komt, oogje op Frenkie en Ziyech weg

2 juli 2022, 10:30

Chelsea hield zich tot dusver zeer rustig op de transfermarkt en zag met Romelu Lukaku (verhuurd), Andreas Christensen en Antonio Rüdiger (beiden transfervrij) vooralsnog vooral sterkhouders vertrekken. Met de overname van de clubaandelen is er echter ook weer meer geld beschikbaar gekomen en moet in elk geval Nathan Aké komen. Ook zou men dromen van Frenkie de Jong, mocht zijn overstap naar United niets worden.

Transferspecialist Fabrizio Romano meldt dat er zeer serieuze gesprekken lopen tussen Manchester City en Chelsea. Daarbij gaat het overigens niet alleen om Aké, maar ook Raheem Sterling moet de miljoenenoverstap maken. Hoewel de Nederlander graag wil blijven vanwege de aanwezigheid van Pep Guardiola, wordt zijn perspectief behoorlijk minder als The Citizens erin slagen om Marc Cucurella binnen te halen. Als Aké de overstap maakt, vervalt de interesse in Jules Koundé.

Volgens The Guardian staat ook Frenkie de Jong serieus op het lijstje van The Blues. Mocht de overstap naar Manchester United mislukken, dan wil Chelsea een serieuze poging voor hem wagen. Omdat zij wel in de Champions League actief zijn, kan dat voor de Nederlander ook een interessante stap zijn. Volgens de kwaliteitskrant wacht Chelsea echter wel af de deal met United daadwerkelijk afketst.

Lees ook: OGC Nice meldde zich voor Ziyech: "Alsof we niet bestonden"

Ziyech weg bij Chelsea

Niet alleen Sterling wordt genoemd als aanvallende versterking, ook Leeds United-aanvaller Raphinha is zeer dicht bij een akkoord met Chelsea. Hoewel de buitenspeler zelf graag naar FC Barcelona zou willen, kunnen zij het bedrag van meer dan vijftig miljoen euro vermoedelijk niet op tafel leggen. Daardoor wordt de concurrentie voor Hakim Ziyech steeds zwaarder, waardoor de oud-Ajacied lijkt te vertrekken. AC Milan hoopt volgens Sky Sports te profiteren: hoewel een akkoord nog wel even op zich laat wachten, is men in Milaan overtuigd van de overeenkomst.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen