Van de Ven laat PSV-interesse links liggen: "Ik geloof in mezelf"

8 juli 2022, 14:58

PSV hoeft geen moeite meer te doen voor Micky van de Ven. De verdediger zou hoog op het wensenlijstje staan van de Eindhovenaren, maar een vertrek bij Wolfsburg lijkt momenteel geen optie voor de mandekker. Hij wil voor zijn kans gaan in de Bundesliga.

Door de blessure van Olivier Boscagli, die tot de winterstop niet in actie komt, is de club op zoek naar een extra verdediger. Daarbij zoekt John de Jong naar spelers die er meteen kunnen staan. Marlon van Shakhtar Donetsk werd in eerste instantie genoemd, maar hij staat bij meerdere clubs op de radar. Daarom werd er doorgeschakeld naar de Nederlander, die afgelopen seizoen werd gehaald door Mark van Bommel bij de Bundesligaclub.

Hij beleefde een moeizame start, maar stond de laatste twee duels in de basis. Dit seizoen wil de voormalig FC Volendam-speler die lijn doortrekken. Voordeel voor de mandekker is dat zijn concurrent John Anthony Brooks is vertrokken en dat er vooralsnog geen vervanger gevonden is. Van de Ven krijgt in de voorbereiding dus de kans om een basisplaats veilig te stellen.

"Voor mij zou het top zijn als ik komend seizoen ga spelen. Ik geloof in mezelf en in mijn kwaliteiten. Ik zal alles geven om een basisplaats te krijgen", vertelt hij tegenover Kicker. De Duitse club betaalde vorig seizoen volgens FC Volendam 'een recordsom' voor de verdediger. Vooralsnog blijft hij dus bij Wolfsburg actief.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen