FC Utrecht shopt bij Real Sociedad na tip van Didier Martel

9 juli 2022, 18:27   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

FC Utrecht gaat zich versterken met Modibo Sagnan. De club uit de Domstad heeft volgens De Telegraaf een mondeling akkoord bereikt over het huren van 23-jarige verdediger van Real Sociedad. In de overeenkomst wordt een optie tot koop opgenomen.

Sagnan kan worden gezien als vervanger van Ramon Hendriks, die deze zomer op huurbasis zou overkomen van Feyenoord. Gedurende de vakantie liep de verdediger een zware knieblessure op, waardoor hij in 2022 niet meer in actie komt. Utrecht moest zodoende weer de transfermarkt op en kwam na een tip van scout Didier Martel uit bij Sagnan.

Met Sagnan haalt Utrecht een speler in huis die in Frankrijk door RC Lens werd opgeleid, maar de afgelopen jaren in Spanje speelde. Real Sociedad verhuurde hem in het seizoen 2019/20 een half jaar aan CD Mirandés en het afgelopen seizoen aan CD Tondela, dat als zeventiende eindigde in de Primeira Liga en zodoende na de zomer uitkomt op het tweede niveau van Portugal.

Voor Sagnan was er meer belangstelling. Real Sociedad zou enkele opties hebben gehad om hem te verkopen, maar de verdediger wilde graag naar Utrecht. De linkspoot is naar verluidt al in Nederland voor de medische keuring. De officiële bevestiging laat vermoedelijk niet lang meer op zich wachten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen