'Domper voor Chelsea én Aké: City blokkeert transfer'

15 juli 2022 – Nathan Aké lijkt ook komend seizoen bij Manchester City te blijven. De linksbenige verdediger had zelf al een persoonlijk akkoord bereikt met Chelsea over een terugkeer naar Londen, maar zijn huidige werkgever heeft besloten geen medewerking te verlenen.

'Domper voor Chelsea én Aké: City blokkeert transfer'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

City wilde een transfersom van minstens vijftig miljoen euro zien voor de bankzitter. Daar kon en wilde Chelsea echter niet aan voldoen. De Londenaren speuren na het vertrek van Antonio Rüdiger en Andreas Christensen naar nieuwe verdedigers en lijken Kalidou Koulibaly op te pikken bij Napoli, maar door de komst van Aké moet een streep. Dat meldt The Guardian.

City ziet de verdediger namelijk nog altijd als een belangrijke kracht, waardoor het niet zomaar bereid is om mee te werken aan een transfer. Chelsea moet daardoor snel schakelen naar alternatieven. Inmiddels zingen de namen van Presnel Kimpembe (Paris Saint-Germain) en Jules Koundé (Sevilla) rond. Voor laatstgenoemde was Chelsea al eerder in de markt.

Chelsea was de eerste buitenlandse club voor Aké, die de jeugdopleiding van Feyenoord op zestienjarige leeftijd verruilde voor een avontuur in Londen. Daar bleef een doorbraak uit.

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Premier League

gerelateerd