'Mourinho overtuigt Dybala, De Ligt landt in München voor keuring'

18 juli 2022, 09:05

AS Roma heeft voor een stunt gezorgd op de transfermarkt. De Argentijnse aanvaller Paulo Dybala maakt transfervrij de overstap van Juventus naar de Romeinen. Daarnaast ziet Juventus Matthijs de Ligt maandag naar München vliegen, waardoor ook zijn definitieve vertrek aanstaande lijkt. 

Het was al een tijdje duidelijk dat Dybala zou vertrekken bij Juventus. Bij de Oude Dame kwamen zijn kwaliteiten  namelijk niet alitjd even goed naar voren, al was iedereen overtuigd van zijn talent. Na een aantal seizoenen komt er nu een einde aan het tijdperk van de Argentijn in dienst van Juventus, maar hij blijft wel actief in de Serie A.

Volgens verschillende internationale media, waaronder Gianluca Di Marzio, tekent Dybala deze week bij AS Roma. De aanvaller zou het liefst uit zijn gekomen voor een club die uitkomt in de Champions League, maar is door trainer José Mourinho - die zich hard maakte voor de komst van de Argentijn - toch overtuigd om voor AS Roma te kiezen. Naast de veel scorende Tammy Abraham beschikken de Romeinen nu over nog een zeer goede spits.

De Ligt

Naast Dybala is ook De Ligt komend seizoen niet meer te zijn in het wit-zwarte shirt van de Oude Dame. Bayern München en Juventus zijn het zondagavond namelijk eens geworden over de transfer van De Ligt, die maandag volgens Fabrizio Romano naar München vliegt voor de medische keuring. Bij Der Rekordmeister tekent hij een contract tot medio 2027.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen