'MLS-club wil Messi in ambitieuze plannen; Suárez beslist deze week'

19 juli 2022, 12:51

Inter Miami hoopt nog altijd op de komst van Lionel Messi. De Amerikaanse club is bereid een lucratief contract neer te leggen voor de Argentijnse superster, die nog tot de zomer van 2023 vastligt bij Paris Saint-Germain. Toch zet Inter Miami vol in op zijn komst.

Dat vertelt algemeen directeur Xavier Asensi van de club van David Beckham aan Mundo Deportivo. Inter Miami wil de grootste club van de Verenigde Staten worden en ziet Messi als hét uitgangbord om dat voor elkaar te krijgen. Messi lijkt vooralsnog echter niet van plan om Europa te verlaten, al heeft hij wel eerder de wens uitgesproken om ooit naar de Verenigde Staten te verhuizen.

Suárez

Messi's oude aanvalspartner en beste vriend Luis Suárez weet nog niet waar hij komend seizoen voetbalt. De Uruguayaanse spits zit na zijn vertrek bij Atlético Madrid zonder club, maar gaat deze week besluiten waar hij zijn loopbaan gaat vervolgen. Onder meer Aston Villa is in de markt voor de oud-spits van onder meer FC Groningen en Ajax.

De 35-jarige spits wees afgelopen week nog een bod van het Argentijnse River Plate af. Ook diverse clubs uit de Major League Soccer zijn in de markt voor de aanvaller.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen