Telegraaf en VI ontkennen Franse berichtgeving over Tagliafico

19 juli 2022, 13:38

Nicolás Tagliafico twijfelt nog altijd over zijn toekomst. L'Équipe meldde dinsdag dat de Argentijnse linksback overstag is gegaan en zijn zinnen heeft gezet op een overstap naar de Franse subtopper, maar dat wordt met klem ontkend door Voetbal International en De Telegraaf.

Olympique Lyon is inderdaad in de markt voor de verdediger en is ervan op de hoogte dat hij voor een gelimiteerde transfersom van vier miljoen euro op te pikken is. De club heeft een driejarig contract klaarliggen voor de Argentijnse verdediger, die eindelijk zijn gewenste avontuur in een Europese topcompetitie te pakken zou hebben. Zelf is de back echter nog niet happig.

De verdediger heeft namelijk nog geen beslissing genomen over waar zijn toekomst ligt, in tegenstelling tot wat de Franse krant schreef. Er is nog geen sprake van een akkoord op persoonlijk gebied tussen de club en de speler. Duidelijk wordt daaruit dat Tagliafico een avontuur bij Lyon niet als een droomtransfer ziet. Afgelopen winter wilde hij naar FC Barcelona, maar destijds verleende Ajax geen medewerking.

De Amsterdammers hebben aangegeven dat ze deze zomer wél willen meewerken aan een transfer. De topclub bereidde zich zelfs al voor op een vertrek door Owen Wijndal voor tien miljoen euro op te pikken bij AZ.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

LowieNormaal
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

4 miljoen voor een Argentijns international, koopje.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen