'Ten Hag voegt ex-Ajacied toe aan trainersstaf Manchester United'

30 juli 2022 – Erik ten Hag gaat zijn technische staf bij Manchester United verder versterken. Volgens De Telegraaf en The Athletic zal de 44-jarige Benni McCarthy bij de staf aansluiten. De Zuid-Afrikaanse ex-spits is in Nederland vooral een bekende naam vanwege zijn twee seizoenen bij Ajax, tussen 1997 en 1999.

'Ten Hag voegt ex-Ajacied toe aan trainersstaf Manchester United'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

McCarthy is daarnaast ook thuis in het Engelse voetbal. Na zijn tijd bij Ajax belandde hij via Celta Vigo en FC Porto bij Blackburn Rovers. Daar zou hij vier jaar spelen, waarna hij ook nog een seizoen bij West Ham United aan zijn cv toevoegde. Als trainer deed hij al ervaring op bij Cape Town City en AmaZulu FC in zijn thuisland Zuid-Afrika.

De kans dat hij in Manchester gaat tekenen, is erg groot. McCarthy arriveerde al in Manchester en zou ook Ten Hag al meerdere keren gesproken hebben. De voormalig Ajax-trainer zou zelf een groot voorstander zijn van de komst van de Zuid-Afrikaan.

Technische staf Manchester United
Al vanaf het begin was duidelijk dat Ten Hag nog een extra assistent aan de trainersstaf wilde toevoegen. Eerder werd Steve McClaren al aangetrokken en verhuisde Mitchell van der Gaag mee vanaf Ajax. Met de komst van McCarthy als derde assistent zou de staf dus compleet zijn. 

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Premier League

gerelateerd