Opstelling PSV: Van Nistelrooij wijzigt rechterflank tegen Monaco

2 augustus 2022, 18:37

Ruud van Nistelrooij heeft de opstelling van PSV voor de heenwedstrijd tegen AS Monaco in de derde voorronde van de Champions League bekendgemaakt. De trainer voert ten opzichte van de strijd om de Johan Cruijff Schaal twee wijzigingen door. Nieuw in de basis zijn Phillipp Mwene en Ismael Saibari. De wedstrijd tussen Monaco en PSV wordt in het Stade Louis II gespeeld en gaat om 20.00 uur van start.

Walter Benítez verdedigt het doel van PSV in Monaco. Voor hem staan Mwene, Jordan Teze, Armando Obispo en Philipp Max. Afgelopen zaterdag speelde de van Wolverhampton Wanderers gehuurde Hoever nog als rechtsback. De twintigjarige verdediger had veel moeite met Steven Bergwijn en werd na een uur gewisseld. Vanavond begint Mwene op zijn plek.

Van Nistelrooij tornt niet aan zijn middenveld. Ibrahim Sangaré, Guus Til en Joey Veerman hebben het vertrouwen van de trainer. Dat betekent dat Érick Gutiérrez wederom op de bank begint. Voorin heeft Van Nistelrooij weinig smaken. Toch start hij niet met dezelfde voorhoede als afgelopen zaterdag. Luuk de Jong en Cody Gakpo blijven staan, maar Saibari speelt in plaats van Johan Bakayoko. Yorbe Vertessen, Carlos Vinicíus en Noni Madueke zijn er vanwege blessureleed niet bij, terwijl nieuweling Sávio in Eindhoven is achtergebleven.

PSV hoopt vanavond een goede basis te leggen voor de return van volgende week in het Philips Stadion. Slagen de Eindhovenaren erin de play-offs van de Champions League te bereiken, dan treffen zij in het laatste voorportaal Union St. Gillis of Rangers.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen