AZ reist flink gehavend af naar Schotland, ook nog geen Bazoer

3 augustus 2022, 17:03

AZ heeft in aanloop naar de derde voorronde van de Conference League al met de nodige problemen te maken. Bij de selectie die woensdag afreist naar Schotland voor de heenwedstrijd tegen Dundee United ontbreken de nodige namen. Onder hen ook aanwinst Riechedly Bazoer.

Bazoer werd maandag gepresenteerd als verrassende nieuwste aanwinst van AZ, maar zal donderdag dus nog niet debuteren. De middenvelder is ziek en zat om die reden niet aan boord van het vliegtuig naar Schotland. Om dezelfde reden ontbrak ook middenvelder Peer Koopmeiners.

Verder zijn Jens Odgaard, Jesper Karlsson, Yukinari Sugawara en Zinho Vanheusden er niet bij. Odgaard kampt met een blessure, terwijl de andere drie volgens AZ nog niet wedstrijdfit zijn. De Alkmaarders houden 21 spelers over die donderdag wel in actie kunnen komen.

Dundee United - AZ

AZ trapt donderdagavond om 21.00 uur af tegen Dundee United. Nadat de Alkmaarders in de vorige ronde twee keer te sterk waren voor Tuzla City (1-0 en 0-4), moet het nu over twee wedstrijden afrekenen met de Schotten. Als dat lukt, wachten in de laatste voorronde twee ontmoetingen met het Letse Riga FC of het Portugese Gil Vicente. 

Lees ook: Loodzware loting FC Twente; AZ mogelijk naar Letland of Portugal

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen