'Overmars en Van Bommel grijpen mis: Ekkelenkamp naar concurrent'

4 augustus 2022 – Jurgen Ekkelenkamp gaat zijn loopbaan vervolgen bij Club Brugge. Dat schreven verschillende media, onder wie het Belgische Het Laatste Nieuws. Marc Overmars en Mark van Bommel hoopten de ex-Ajacied naar Antwerp FC te kunnen halen, maar zien hem dus voor de concurrent kiezen.

'Overmars en Van Bommel grijpen mis: Ekkelenkamp naar concurrent'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Club Brugge zal naar verluidt vijf miljoen euro betalen aan Hertha BSC. Bij de Duitse club heeft Ekkelenkamp nog een contract tot medio 2025, maar kon hij tot dusver geen basisplaats veroveren. Bij de regerend landskampioen van België lonkt meer speeltijd: de 22-jarige Ekkelenkamp kan er de naar AC Milan vertrokken Charles de Ketelaere opvolgen.

Naast de Belgische interesse was deze zomer ook sprake van een terugkeer naar de Eredivisie. Arne Slot wilde de oud-Ajacied naar verluidt naar Feyenoord halen, maar zag op zijn positie uiteindelijk de Pool Sebastian Szymanski komen. De transferperikelen rond Ekkelenkamp zullen na het weekend waarschijnlijk definitief achter de rug zijn. In het weekend wordt hij medisch gekeurd, waarna hij een contract zal ondertekenen tot de zomer van 2026.

Loopbaan Ekkelenkamp
Ekkelenkamp stroomde in 2019 vanuit de jeugdopleiding door naar het eerste van Ajax, waar hij echter nooit echt doorbrak. Wel kwam hij tot veertig optredens, waarin hij zes keer scoorde en vijf assists gaf. In de zomer van 2021 verkaste hij naar Berlijn. Zijn seizoen daar leverde hem in 22 wedstrijden (veelal invalbeurten) drie goals op. 

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Bundesliga

gerelateerd