Saint-Maximin geeft trouwe supporter peperdure Rolex cadeau

8 augustus 2022, 09:41

Newcastle United-aanvaller Allan Saint-Maximin heeft zich afgelopen weekend van zijn beste kant laten zijn. De razendsnelle Fransman gaf een trouwe supporter van The Magpies namelijk een peperduur Rolex-horloge cadeau.

De ambitieuze club begon het seizoen zaterdag onder hoge verwachtingen uitstekend, aangezien promovendus Nottingham Forest in eigen huis met 2-0 verslagen werd. Enthousiaste supporters stonden na afloop van het duel een aantal spelers van Newcastle United op te wachten, onder wie ook op Saint-Maximin.

De 25-jarige Fransman zag dat één van de supporters de Franse vlag had meegenomen, waarop zijn naam was geschreven. Saint-Maximin besloot de supporter vervolgens niet te belonen met een handtekening of een foto, maar een peperdure Rolex.

Een bijzonder gebaar van Saint-Maximin, die er inmiddels ook op zijn Instagram-pagina op gereageerd heeft. 'Met de enorme steun die jullie mij continu geven, zijn dit soort kleine dingen het minste dat ik kan doen om jullie te bedanken', aldus de teamgenoot van Sven Botman.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen