'Ten Hag ziet komst Ziyech zitten; United greep naast Werner'

13 augustus 2022 – Hakim Ziyech en Erik ten Hag worden bij Manchester United mogelijk met elkaar herenigd. De trainer van de Engelse topclub ziet een nieuwe samenwerking met de spelverdeler van Chelsea volgens Manchester Evening News wel zitten. Hij stuit echter op verzet binnen United.

'Ten Hag ziet komst Ziyech zitten; United greep naast Werner'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Ziyech is door Ten Hag geïdentificeerd als alternatief voor Antony, voor wie Manchester United diep in de buidel zal moeten tasten om hem over te nemen van Ajax. De Amsterdammers zouden een prijskaartje van 80 miljoen euro om de nek van de Braziliaanse aanvaller hebben gehangen. Eerder deze zomer verkocht Ajax Lisandro Martínez voor ruim 57 miljoen euro aan de Premier League-club.

Of Manchester United gaat doorpakken voor Antony, is nog maar de vraag. Gebeurt dat niet, dan is het niet ondenkbaar dat The Red Devils zich bij Chelsea gaan melden. Ten Hag moet de clubleiding er dan nog wel van overtuigen dat Ziyech een geschikte versterking is. De Marokkaanse spelmaker, die eerder bij Ajax samenwerkte met Ten Hag, mag bij Chelsea vertrekken. Hij houdt onder Thomas Tuchel meer de bank warm dan dat hij op het veld staat.

Arnautovic, Morata en Werner
Manchester United wil naast een vleugelspeler ook een aanvaller aantrekken die in de spitspositie uit de voeten. Daarvoor was Marko Arnautovic in beeld, maar zijn komst lijkt van de baan. Volgens diverse media is Álvaro Morata inmiddels op de radar van de club verschenen. United zou onlangs ook een vergeefse poging hebben gewaagd om Timo Werner voor de neus van RB Leipzig weg te kapen.

Reacties

Premier League

gerelateerd