Vermoedelijke opstelling Ajax: Schreuder maakt harde keuze

14 augustus 2022, 10:19   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Ajax-coach Alfred Schreuder moet zondagmiddag een moeilijke knoop doorhakken tegen FC Groningen. De Amsterdammers nemen het om 14.30 uur op tegen FC Groningen en hebben alle vier de aanvallende topspelers ter beschikking. Schreuder lijkt het complete kwartet het veld op te gaan sturen.

Volgens het Algemeen Dagblad wordt Steven Berghuis namelijk kind van de rekening. De linkspoot begon afgelopen week tegen Fortuna Sittard nog wel in de basis, maar werd na een matig optreden in de rust gewisseld. Met Berghuis langs de kant voorkwam Ajax een slechte seizoenstart, door uiteindelijk een benauwde 2-3 overwinning te boeken.

Lees ook: 'Ajax bereikt akkoord: Perr Schuurs op weg naar de uitgang'

Schreuder lijkt aanvoerder Dusan Tadic achter de spits te posteren. De Serviër stond tegen Fortuna zelf in de punt van de aanval, maar daar is nu een plekje gereserveerd voor Brian Brobbey. De spits viel afgelopen week in Limburg sterk in en zal tegen Groningen worden geflankeerd door Antony en Steven Bergwijn. Op het middenveld krijgen ook Edson Álvarez en Kenneth Taylor een basisplaats.

Ajax, dat nog geen beroep kan doen op de geschorste Calvin Bassey, begint met dezelfde defensie als vorige week. Dat betekent dus ook dat Devyne Rensch zijn plek behoudt, ondanks de komst van de 24-jarige Jorge Sánchez.

Vermoedelijke opstelling Ajax: Pasveer; Rensch, Timber, Blind, Wijndal; Álvarez, Taylor, Tadic; Antony, Brobbey, Bergwijn

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

GewoonJathan07
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Vind klaasen meer een invaller daar is hij het op zijn best. Al maakt hij ook wel het eerste doelpunt vaak

erikeefting14
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Waarom geen Klaassen. Zou ik altijd opstellen. Verzaakt nooit.

Chiel
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Als de trainer zegt dat hij muur ligger is dan doet hij dat. Als de trainer zegt dat hij in het kanaal moet springen dan doet hij dat. Dus als hij op de bank gezet wordt dan doet hij dat. Klaassen is de ideale speler voor een trainer omdat hij geen stennis schopt en dan ben je als eerste het kind van de rekening.

ChristHulskramer15
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Klaassen en Berghuis zijn altijd het kind van de rekening. Berghuis kan overal spelen, dus als ik hem was zou ik om een transfer vragen.

GewoonJathan07
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Als berghuis zin heb wel maar heb niet altijd zin en dan is het een matige speler

HarmDeleede21
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Idd die hebben we ook nog Onze mr 1 - 0

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen