'Frenkie de Jong spreekt met tegenzin transfervoorkeur uit'

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

14 augustus 2022 – Frenkie de Jong wil naar Chelsea verkassen als een langer verblijf bij FC Barcelona onmogelijk blijft. De middenvelder van het Nederlands elftal heeft al regelmatig uitgesproken dat hij het liefst in Camp Nou wil blijven voetballen, maar Barça lijkt hem vanwege financiële problemen te moeten voorkomen.

'Frenkie de Jong spreekt met tegenzin transfervoorkeur uit'

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

De Jong heeft daarom met tegenzin bepaald dat Chelsea zijn meest gewenste vervolgstap is, mocht dat nodig zijn. Dat schrijft The Telegraph. Daarmee weigert hij definitief een overstap naar Manchester United. De Engelse topclub van Erik ten Hag aast al maanden op de ex-Ajacied, maar De Jong ziet dat vanwege het gebrek aan Champions League-voetbal niet zitten.

Chelsea heeft zich nog niet officieel gemeld voor de middenvelder, maar is geïnteresseerd in zijn diensten. De Jong wordt gezien als de ideale vervanger van Jorginho, wiens contract volgend jaar afloopt. Chelsea legt de bal echter bij de 25-jarige middenvelder: pas als hij zelf zijn zinnen zet op een transfer, gaan de Londenaren zich melden in Barcelona.

De Jong moest het zaterdagavond tegen Rayo Vallecano (0-0) doen met een reserverol. De middenvelder kwam een halfuur voor tijd binnen de lijnen en groeide direct uit tot de beste man van het veld.

Lees ook: Xavi gaat in op reserverol De Jong

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd