Bayern München boekt zonder De Ligt simpele zege op Wolfsburg

14 augustus 2022, 19:52

Bayern München heeft zondagavond de koppositie in Duitsland weer overgenomen. De formatie van Julian Nagelsmann rekende in de eigen Alianz Arena zeer eenvoudig af met VfL Wolfsburg, waar Micky van de Ven in de basis begon: 2-0. Ryan Gravenberch maakte als enige Nederlander minuten voor Der Rekordmeister.

Noussair Mazraoui, Matthijs de Ligt en Gravenberch moesten het zondagavond allemaal doen met een plekje op de bank bij Bayern München. Vorige week in de seizoensopener tegen Eintracht Frankfurt (1-6 winst) was dat ook al het geval, wat ongetwijfeld voor wat teleurstelling zou hebben gezorgd.

Vanaf de reservebank zagen de zomeraanwinsten van de Duitse topclub dat Bayern München na twintig minuten op voorsprong leek te komen, maar een treffer van Sadio Mané werd door de VAR afgekeurd. Kort daarna was het wel raak, toen jongeling Jamal Musiala de 1-0 op het scorebord zette. Vlak voor rust was het Thomas Müller die de marge wist te verdubbelen, wat gezien het spelbeeld volledig terecht was.

In het tweede bedrijf had Bayern München nog steeds een enorm veldoverwicht. De ploeg van Julian Nagelsmann kwam nauwelijks in de problemen en leek de score verder uit te breiden. Mané schoot een kwartier voor tijd binnen, maar opnieuw was het de VAR die het feestje voor de aanvaller uit Senegal verpestte. In de slotfase viel Gravenberch nog in voor Bayern München, maar goals vielen er niet meer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen