Benítez gesteund na enorme blunder: "Maar dit mag niet te vaak"

16 augustus 2022 – Walter Benítez had dinsdagavond op bezoek bij Rangers FC een negatieve hoofdrol onder de lat van PSV. De doelman was met een grote blunder verantwoordelijk voor de 2-1 en zag gelukkig dat het alsnog 2-2 werd in het Ibrox Stadium. Na de wedstrijd kreeg de sluitpost steun.

Benítez gesteund na enorme blunder: "Maar dit mag niet te vaak"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

"Natuurlijk ziet Walter er bij de 2-1 niet goed uit, dat weet hij zelf ook. Maar hij heeft ons ook al vaak gered, het is een fantastische keeper", vertelde aanvoerder Luuk de Jong na afloop van de wedstrijd voor de camera van RTL7. "Gezien de wedstrijd kunnen we blij zijn met het resultaat. We komen 2-1 achter en dan probeer je te vechten om een gelijkspel eruit te slepen."

In de studio kreeg De Jong van analist Wesley Sneijder de complimenten voor zijn reactie. "Dit is zonde, maar ik vind het klasse wat Luuk meteen voor de camera zegt. Hij verdedigt gelijk zijn keeper. Die weet zelf ook wel dat hij een blunder maakt. Ik heb met hem bij Nice gespeeld, het is een goede keeper. Dit soort foutjes mogen je wel eens overkomen, maar niet te vaak."

Jan Boskamp zag bij de onnodige tegentreffer van PSV op zijn beurt ook een negatieve rol voor middenvelder Ibrahim Sangaré. "Ik keek ook naar de muur, wat staat Sangaré daar te doen?", vroeg de oud-Feyenoorder zich hardop af. "Die staat er een meter vanaf en de bal gaat er precies doorheen. Maar die keeper moet hem natuurlijk wel gewoon pakken."

Reacties

PSV

gerelateerd