'AZ weigert 15 miljoen voor Karlsson, komst van Padt ketst af'

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

17 augustus 2022 – AZ gaat er na het vertrek van Owen Wijndal alles aan doen om de huidige selectie intact te houden. Aanvaller Jesper Karlsson mag ondanks mooie aanbiedingen niet vertrekken van technisch directeur Max Huiberts, die de komst van doelman Sergio Padt uit zijn hoofd kan zetten.

'AZ weigert 15 miljoen voor Karlsson, komst van Padt ketst af'

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Verschillende Europese clubs hebben zich inmiddels voor Karlsson gemeld in Alkmaar. Het Engelse Bournemouth zou in eerste instantie concrete interesse hebben getoond in de Zweed, maar volgens De Telegraaf is daar nu ook Celta de Vigo bijgekomen. De ochtendkrant schrijft dat deze twee clubs een bod van ongeveer vijftien miljoen euro hebben uitgebracht op de vleugelspeler.

Karlsson zelf zou ook graag willen vertrekken bij AZ, maar zal geduld moeten hebben. Huiberts wil hem namelijk aan zijn contract houden, wegens zijn belangrijke rol binnen de ploeg van Pascal Jansen. Een vertrek van de 24-jarige Zweed is daardoor voorlopig ook nog onbespreekbaar.

Sergio Padt
Tegelijkertijd hopen de Alkmaarders zich nog te versterken met een doelman. AZ had serieuze interesse in Sergio Padt, oud-keeper van FC Groningen, maar die lijkt niet naar het AFAS Stadion te komen. Volgens De Telegraaf wil Ludogoretz, de club waar de ervaren doelman onder contract staat, niet meewerken aan een vertrek.


Maar Karlsson blijft ondanks een vertrekwens zitten waar hij zit, zo gaf een stellige Max Huiberts afgelopen weekeinde aan. Volgens de directeur voetbalzaken is een vertrek 'tot nu toe onbespreekbaar'. "We hebben Jesper aangegeven dat we een sterke selectie willen houden, dat we willen presteren."

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd