Marokko
0 – 0
Spanje

Meer details: Hakim Ziyech ziet terugkeer bij Ajax zitten

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

19 augustus 2022 – Ajax gaat bij een vertrek van Antony vol inzetten op de terugkeer van Hakim Ziyech. Met dat nieuws pakte Voetbal International uit, maar ook De Telegraaf is op de hoogte van dat nieuws. Volgens de krant is de eerste hobbel in het mogelijk maken van die deal genomen: Ziyech zelf staat open voor een comeback.

Meer details: Hakim Ziyech ziet terugkeer bij Ajax zitten

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Dat meldt clubwatcher Mike Verweij in de podcast van de krant. Ziyech ziet een rentree bij Ajax zitten, vooral omdat hij in Amsterdam veruit zijn meest succesvolle jaren beleefde en het destijds al goed kon vinden met assistent-coach Alfred Schreuder. Hij is na avonturen bij TSG Hoffenheim, FC Barcelona (assistent) en Club Brugge teruggekeerd als hoofdcoach van Ajax.

Lees ook: Telegraaf: 'Grote Engelse club' meldt zich bij Ajax voor Álvarez

De Amsterdammers overwegen Ziyech via een huurconstructie naar de hoofdstad te halen. Daarbij wil Ajax een optie tot koop opnemen in de deal. De linkspoot heeft nog een contract tot medio 2025 bij Chelsea. De deal wordt alleen doorgedrukt als Antony daadwerkelijk naar het geïnteresseerde Manchester United verkast. De Engelsen zouden meer dan tachtig miljoen euro willen betalen voor de Braziliaan.

Ziyech is bezig aan zijn derde seizoen in Londen. Ziyech was sinds zijn transfer van veertig miljoen euro goed voor veertien goals en tien assists in 83 wedstrijden namens Chelsea. In 2021 won hij de Champions League. Bij Ajax waren zijn statistieken beter: 165 wedstrijden, 49 doelpunten en liefst 81 assists.

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd