Bizarre boodschap broer Pogba: 'onthullingen' over Paul en Mbappé

28 augustus 2022, 17:02   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Mathias Pogba heeft op wel heel opmerkelijke wijze van zich laten horen. De Franse voetballer (met een verleden bij Sparta) kondigde 'onthullingen' aan over onder meer zijn broer Paul Pogba en Kylian Mbappé. Wat zijn boodschap precies is, is tot op heden niet bekend.

Pogba deelde zijn boodschap via zijn eigen social media-kanalen. "Ik neem deze video op, omdat ik denk dat Franse, Spaanse, Engelse en Italiaanse fans, de nationale ploeg, zijn teamgenoten en zijn sponsors dit moeten weten. Dan kunnen ze met alle feiten op tafel zelf beslissen of hij het respect, de waardering en de liefde van het publiek verdient. Of hij het verdient om te spelen voor Frankrijk, voor Juventus, op het WK. Of hij ons vertrouwen waard is en of hij een goed rolmodel is voor de jeugd."

Waar Mathias op doelde, werd niet duidelijk. Wel had hij een soortgelijke waarschuwing voor Mbappé. "Ik zal ook belangrijke dingen vertellen over Kylian Mbappé, de ster van het wereldwijde voetbal. Er zijn meerdere getuigen die mijn verhaal kunnen bevestigen. Dit alles zal erg explosief zijn."

Reactie Paul Pogba

Namens Paul Pogba is via een persbericht een reactie naar buiten gekomen. 'Mathis Pogba's recente uitlatingen op social media zijn helaas geen verrassing. Ze zijn een toevoeging aan een reeks pogingen tot bedreiging en afpersing jegens Paul Pogba. De autoriteiten in Italië en Frankrijk zijn een maand geleden ingelicht en over het onderzoek zullen geen verdere uitlatingen worden gedaan.'

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen