Talenten geven het voorbeeld: PSG en Juve zorgen voor spektakel

6 september 2022, 18:30

De Champions League gaat vanavond weer van start en dat betekent dat ook de Youth League is begonnen. In dat toernooi nemen de hoogste jeugdteams het in een kopie van het miljardenbal tegen elkaar op. Het is te hopen dat de ontmoeting tussen Paris Saint-Germain en Juventus een voorbode is.

De Europese grootmachten staan dinsdagavond (21.00 uur) namelijk tegenover elkaar in het Parc des Princes. De beloften waren vanmiddag al actief in Parijs en PSG stapte uiteindelijk met een 5-3 overwinning van het eigen veld af. Halverwege was er nog geen vuiltje aan de lucht voor de Parijzenaars, die met liefst 5-1 voor stonden. Na de thee werd het echter nog spannend.

Juventus kwam mede door een doelpunt van de 17-jarige Nederlander Dean Huijsen nog terug tot 5-3. De spanning verdween toen een speler van de club uit Turijn in de slotfase nog zijn tweede gele kaart kreeg. Later vandaag spelen dus ook de hoofdmachten van PSG en Juventus tegen elkaar in groep H van de Champions League. Die poule bestaat ook uit Benfica en Maccabi Haifa.

Ajax komt woensdag ook in actie

Natuurlijk mogen ook de talenten van Ajax zich laten zien in de Nations League. De Amsterdammers beginnen woensdag, net als de hoofdmacht, met een thuiswedstrijd tegen Rangers FC. De jongelingen beginnen op De Toekomst om 13.00 uur aan hun onderlinge treffen tegen de Schotten. Woensdagavond (18.45 uur) is het vervolgens de beurt aan het eerste elftal.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen