Tavernier treft ex-ploeggenoot Bassey: "Wij gaan hem afstoppen"

6 september 2022, 22:03

James Tavernier heeft er zin om woensdagavond tegen zijn voormalig ploeggenoot Calvin Bassey te spelen. De aanvoerder van Rangers FC weet dat de bezoekers in Amsterdam wat goed te maken hebben. Hij zal dan ook niet schuwen om zijn vriend Bassey af te stoppen.

"Calvin is echt een geweldige kerel", vertelde de ervaren Tavernier, die al zeven jaar het shirt van Rangers draagt, dinsdagavond op persconferentie voorafgaand aan de wedstrijd tegen Ajax. "Ik heb nauw met hem samengewerkt en denk dat hij de absolute top zal bereiken. Maar morgen staan we lijnrecht tegenover elkaar en gaan wij er alles aan doen om hem af te stoppen. Wij willen hier drie punten pakken."

Lees ook: Gio wil reactie van Rangers: "We hebben ons vaker terug geknokt"

De 30-jarige captain van Rangers speelt voor de derde keer op Nederlandse bodem. Eerder bracht hij al een bezoekje aan Rotterdam en dit seizoen natuurlijk aan Eindhoven. "Het karakter binnen ons team is aanwezig. We hebben hier er ervaring met wedstrijden tegen PSV en Feyenoord. Nu mogen we in Europa ook tegen Ajax spelen. We kijken er altijd naar uit om de beste clubs tegen te komen."

Net als zijn trainer Giovanni van Bronckhorst ging Tavernier nog even in op de zware nederlaag tegen Celtic. "Natuurlijk was dit weekend erg teleurstellend. We moeten ons herpakken en hebben iets goed te maken met onze fans. Dat zullen we dan ook laten zien. Het is altijd een droom geweest om als aanvoerder van Rangers in de Champions League te spelen. Ik kijk er naar uit om het team te leiden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen