Arveladze ziet mooie dingen bij Ajax: "Weten ze nu te combineren"

7 september 2022, 12:59

Shota Arveladze verwacht een mooie wedstrijd tussen zijn oude clubs Ajax en Rangers FC. De voormalig spits was in het verleden te vinden in Amsterdam en Glasgow. Nu hoopt hij op spektakel in de Johan Cruijff ArenA, waar volgens Arveladze de laatste jaren mooie dingen gebeuren.

"Ajax is op commercieel gebied altijd een succes geweest", vertelt de inmiddels 49-jarige Georgiër op de website van de Amsterdammers. "Maar nu weten ze dat te combineren met Europese successen binnen de lijnen. Er is volgens mij geen club die meer heeft verdiend aan uitgaande transfers. De spelers verlaten Ajax voor grote clubs. Dan moeten ze in Amsterdam weer vooraan beginnen en dat lukt ze ieder jaar. Een slimme manier van werken."

Arveladze verwacht een pittige groepsfase voor de koploper van de Eredivisie. "Ik denk dat ze landskampioen worden, al is voetbal in Europa een ander verhaal. Ajax speelt tegen grote clubs met diepe zakken. Geld speelt altijd een belangrijke rol. Gelukkig hebben we de afgelopen jaren ook kleinere clubs ver komen. Kijk maar naar Rangers, dat vorig seizoen de finale van de Europa League haalde. Het is belangrijk dat kleinere clubs blijven presteren."

Woensdagavond zal Arveladze ongetwijfeld voor de televisie zitten als Ajax en Rangers om 18.45 uur aftrappen in de ArenA. De manager van Hull City doet een voorzichtige voorspelling. "Al kan ik niet echt zeggen wie er zal winnen. Ajax is altijd goed in Amsterdam, zij kunnen de wedstrijd maken. Ajax zal daarom licht in het voordeel zijn en heeft een grote kans om te winnen. Ik zet daarom in op een 60/40. Ik zal de wedstrijd zeker bekijken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen