Donny van de Beek praat bij met Huntelaar en Hamstra bij Ajax O18

13 september 2022, 17:58   Bijgewerkt: 13 september 2022, 18:21

Donny van de Beek heeft dinsdagmiddag bijgepraat met Klaas-Jan Huntelaar en Gerry Hamstra. De middenvelder van Manchester United was aanwezig bij de wedstrijd van Ajax O18 op bezoek bij Liverpool. De voetballer zag zijn oude club verliezen door drie goals van talent Oakley Cannonier en de laatste kwam op naam van Lewis Koumas (4-0).

Wat er exact besproken werd tijdens de meeting tussen Van de Beek en de technische beleidsbepalers in Amsterdam, is niet bekend. Vermoedelijk zal de middenvelder ook later op de avond op Anfield aanwezig zijn om de hoofdmacht van de Amsterdammers te bekijken en bij te praten met zijn ploeggenoten die uitkomen in de Champions League. Tussendoor zag hij hoe Ajax eerst nog de betere van het spel had, maar wel onnodig op achterstand kwam.

Cannonier werkte na acht minuten een voorzet van dichtbij simpel binnen en diezelfde tijd na rust kon hij na slecht uitverdedigen van keeper Charlie Setford de tweede binnenschieten. Na wederom ongelukkig verdedigen, ditmaal ging het bij de verdedigers fout van de Amsterdammers, tekende Cannonier vlak voor tijd ook nog voor de hattrick en de Amsterdammers mochten blij zijn dat de score niet verder opliep dan alleen de vierde goal van Koumas. 

Bekijk ook: Ajax O19 ontsnapt wonderbaarlijk aan zekere tegengoal

Voor Van de Beek is het van Manchester naar Liverpool ruim een uur rijden. De middenvelder zal hopen dat hij deze week net als Ajax in Europa uit mag komen. Tijdens de eerste wedstrijd in de groepsfase van de Europa League tegen Real Sociedad had Erik ten Hag opmerkelijk genoeg geen plek voor zijn pupil in de wedstrijdselectie. Zodoende wacht de Nederlander nog altijd op zijn eerste basisplaats van dit voetbalseizoen.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen