De vermoedelijke opstelling van Feyenoord tegen Sturm Graz

15 september 2022, 07:37

Feyenoord vervolgt de groepsfase van de Europa League vanavond met een thuiswedstrijd tegen Sturm Graz. Arne Slot gaat naar verwachting zijn elftal ten opzichte van de gewonnen stadsderby tegen Sparta Rotterdam (3-0) op niet al te veel plekken wijzigen. Dit is de vermoedelijke opstelling van Feyenoord.

Justin Bijlow is de onbetwiste nummer één onder de lat bij Feyenoord en hij zal dan ook gewoon op doel starten tegen Sturm Graz. Voor hem lijken in elk geval Marcus Pedersen, Gernot Trauner en Dávid Hancko verzekerd van een basisplaats. Op de linksbackpositie kan Slot kiezen tussen Quilindschy Hartman, Fredrik André Bjørkan en Marcos López. Daarbij lijkt de keuze te gaan vallen tussen Hartman en López.

Op het middenveld worden geen verrassingen verwacht. Quinten Timber en Orkun Kökcü zullen daar net als tegen Sparta vergezeld worden door Javairô Dilrosun. Sebastien Szymanski kan door een blessure niet in actie komen. Ook Lutsharel Geertruida (ziekte van Pfeiffer) is er niet bij. Voorin lijkt Slot vast te houden aan Alireza Jahanbakhsh, Danilo en Oussama Idrissi, al zou Slot er ook voor kunnen kiezen om met Patrik Walemark in plaats van Idrissi te starten. Dat betekent dat in elk geval Igor Paixão en Santiago Giménez genoegen moeten nemen met een plek op de bank.

Cruciaal is de wedstrijd tegen Sturm Graz nog niet voor Feyenoord, maar bij een nederlaag slinken de kansen op overwintering in de Europa League wel enorm. De Oostenrijkse tegenstander won vorige week met 1-0 van FC Midtjylland. Feyenoord ging op bezoek bij Lazio met 4-2 onderuit.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Bijlow, Pedersen, Trauner, Hancko, Hartman/Lopez, Timber, Kökcü, Dilrosun, Jahanbakhsh, Danilo, Idrissi/Walemark

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen