Schreuder na nederlaag: "Ik vond AZ frisser en scherper ogen"

18 september 2022, 19:25

Alfred Schreuder is teleurgesteld na de nederlaag van zijn ploeg op bezoek bij AZ (2-1). Ajax had het heel moeilijk met de Alkmaarders, maar kreeg in de slotfase van het duel nog enorme kansen op de gelijkmaker. Bijzonder genoeg kwam de Amsterdamse club in het tweede bedrijf echter niet tot scoren

"Dit is onnodig vind ik", begint Schreuder tegenover de camera's van ESPN. "Op het einde hebben we zelfs nog veel kansen gehad, maar ik moet wel zeggen dat ik ons in de eerste helft niet fris vond ogen", is de coach, die vond dat AZ een scherpe indruk maakte, kritisch op zijn ploeg.

Lees ook: Verbazing in studio van ESPN: "Jongens

Volgens Schreuder was de nederlaag in Alkmaar in ieder geval niet te wijten aan de instelling van zin ploeg. "Ik vind niet dat dit aan onze instelling ligt. Ik vond AZ gewoon net wat scherper ogen, dat was vandaag in de eerste helft gewoon niet goed. Ik moet zeggen dat AZ na de rust wel twee of drie mogelijkheden had, maar wij de rest van de tweede helft hebben gedomineerd", aldus Schreuder.

Daarmee doelt de coach op de grote kansen die Ajax in de slotfase nog via onder meer Mohamed Kudus en Lorenzo Lucca kreeg, maar de pogingen van de Ajax-aanvallers waren niet trefzeker. Door de nederlaag is Ajax de koppositie in de Eredivisie kwijtgeraakt aan PSV, dat eerder op de dag won van Feyenoord (4-3).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Alfred ik vond Pascal Jansen frisser dan jij, je blijft maar overrijpe spelers als Tadic en Blind opstellen. Vooruit kijken is niet je specialiteit. En Rensch is een ramp. Weg met Tadic, Blind en Rensch.

Feyenoord1908
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Jij moet trainer worden bij die neusjes.Iedereen ziet dat die 3 niet meekunnen behalve de trainer.Of is hij te schijterig om de oudjes te wisselen....

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ah daar is ie weer. Ik zou zeggen lul niet zo veel, doe wat nuttigs, pak een stofdoek en ga lekker flink poetsen. Ik kan je wel een stapeltje poetsdoeken van Action (goed genoeg voor je club) toesturen. Deal ?

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen