Bosz krijgt nieuwe dreun met Lyon: "Ben niet bang voor ontslag"

19 september 2022, 08:42

Peter Bosz vreest nog altijd niet voor zijn baan bij Paris Saint-Germain. De Nederlandse oefenmeester slikte zondagavond in de topper tegen Paris Saint-Germain de derde competitienederlaag op rij. Het sterrenensemble uit Parijs was met 0-1 te sterk.

Gevraagd naar zijn toekomst liet Bosz na afloop tegenover de Franse pers weten zich geen zorgen te maken "Ik ben niet bang voor een ontslag. We werken met z'n allen keihard en ik heb een duidelijk idee over hoe ik wil dat de jongens spelen. We hebben allemaal alles gegeven tegen PSG, maar zij zijn gewoon uitzonderlijk goed", vindt de Nederlander.

Het was Lionel Messi die al na vijf minuten de score opende namens de Parijzenaren. Tot het laatste fluitisgnaal mocht Bosz hopen op een gelijkspel, maar het duel eindigde in 0-1. "Ik denk dat we net iets te veel ontzag hebben getoond", vond Bosz. "Het resultaat is belangrijk, maar het is ook van waarde hoe we hebben gespeeld. Daar ben ik tevreden over."

In Frankrijk neemt de druk op de positie van Bosz, die naar de zesde plaats in de Ligue 1 zakte, alleen maar toe. In een interview met Le Progrès liet technisch directeur Vincent Ponsot onlangs nog weten dat Bosz slechts aan twee van de vier criteria van de club voldoet. Bovendien gaf hij aan dat het geduld in februari of maart op zal zijn.

Lees ook: Druk op Bosz wordt er niet minder op na flits van Messi en Neymar

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen