Berghuis ruziet met Hatzidiakos: Ajacied weigert hand te geven

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

19 september 2022 – Steven Berghuis en Pantelis Hatzidiakos zullen vermoedelijk nooit de allerbeste vrienden worden. De verdediger van AZ kreeg het tijdens de thuiswedstrijd tegen Ajax aan de stok met de aanvallende middenvelder van de topclub. Het was niet de eerste keer dat de twee elkaar opzochten.

Berghuis ruziet met Hatzidiakos: Ajacied weigert hand te geven

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Anderhalf jaar geleden deelde Berghuis een doodschop uit aan de verdediger van AZ, die daardoor maandenlang aan de kant stond met een blessure. Zondagmiddag stonden Berghuis en de Griek na een akkefietje met de hoofden tegen elkaar. Na afloop blikte Hatzidiakos terug op het voorval van anderhalf jaar geleden. "Dat was voor mij toen heel pijnlijk. Ik had wel een berichtje van hem verwacht, maar heb die nooit gekregen", zei hij tegen De Telegraaf.

Voor Hatzidiakos was er geen sprake van rancune. "Maar oké, na de wedstrijd dacht ik: ik heb nu op een sportieve manier revanche genomen. Zand erover, nu is alles klaar. Ik wilde hem een hand geven, maar hij dacht daar blijkbaar anders over. Hij heeft een bepaalde persoonlijkheid."

Berghuis en consorten slikten op bezoek in Alkmaar de eerste nederlaag van het nieuwe seizoen. AZ boekte een 2-1 overwinning. Het was Mees de Wit die zijn ploeg al voor de rust naar een overwinning schoot.

Lees ook: Van Hanegem kritisch op Ajax

Speel je favoriete casino games op Jacks.nl. Meld je aan met een 100% welkomstbonus tot €100!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Ajax

gerelateerd