Japan
0 – 0
Kroatië

Corona bij Duitsland: tweetal mist spannend slot Nations League

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

21 september 2022 – In de twee laatste, beslissende wedstrijden in de Nations League, zal Duitsland twee belangrijke spelers moeten missen. Manuel Neuer en Leon Goretzka zijn woensdag positief getest op het coronavirus en hebben het trainingskamp inmiddels verlaten. Beide spelers van Bayern München zitten nu in quarantaine. 

Corona bij Duitsland: tweetal mist spannend slot Nations League

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

De besmettingen kwamen aan het licht tijdens een testronde, zoals woensdagmiddag bekend werd gemaakt door de Duitse voetbalbond. Vooralsnog gaat het alleen om Neuer en Goretzka, de rest van de selectie heeft negatief getest. Als vervanger van Neuer is Hoffenheim-doelman Oliver Baumann inmiddels opgeroepen. Goretzka is vervangen door Maximilian Arnold.

Duitsland in de Nations League
Voor Duitsland komt het nieuws niet erg gelegen, aangezien het nog hard aan de bak moet in de laatste twee Nations League-wedstrijden. De ploeg begint vrijdagavond om 20.45 uur met de thuiswedstrijd tegen de verrassende koploper Hongarije, het land waar het in de laatste twee ontmoetingen niet van wist te winnen. Het eerdere treffen in de Nations League eindigde in 1-1, terwijl Hongarije de Duitsers op het afgelopen EK op 2-2 wist te houden.

Mocht Duitsland nu wel winnen van Hongarije, dan neemt het de koppositie in de nog spannende groep 3 van League A over. Om zich vervolgens te plaatsen voor de Final Four, zal het die plek in de laatste wedstrijd over de streep moeten trekken. Engeland, dat met slechts twee punten uit vier wedstrijden juist erg teleurstellend presteert, is dan de tegenstander.

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd