UEFA stuurt Makkelie naar Wembley voor kraker Nations League

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

23 september 2022 – Danny Makkelie kan zich gaan voorbereiden op het fluiten van een fraaie interland. De UEFA heeft namelijk besloten dat de Nederlandse arbiter aanstaande maandag de leiding heeft over de topper tussen Engeland en Duitsland. Die wedstrijd wordt afgewerkt in Wembley Stadium.

UEFA stuurt Makkelie naar Wembley voor kraker Nations League

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

De 39-jarige Makkelie wordt in Londen bijgestaan door zijn vaste assistenten. Dat betekent dat Hessel Steegstra en Jan de Vries ook aan zullen treden op Wembley. De rol van vierde official is weggelegd voor Sander van der Eijk. Ruim een jaar geleden was Makkelie op het EK in datzelfde stadion al de leidsman bij de halve finale tussen Engeland en Denemarken.

De afgelopen weken was Makkelie vooral in het nieuws vanwege strafschoppen. Zo besloot hij vorige week in de Champions League geen penalty toe te kennen aan FC Barcelona, dat op bezoek bij Bayern München met 2-0 verloor. Daarna legde Makkelie de bal juist wel op de stip tijdens de wedstrijd tussen Sparta Rotterdam en FC Groningen. Dat was ook een veelbesproken beslissing.

Nations League
Het treffen tussen Engeland en Duitsland kan in groep A3 van de Nations League nog wel eens van groot belang zijn. Engeland is namelijk de hekkensluiter en strijdt tegen degradatie, terwijl Duitsland nog meedoet voor een plekje in de Final Four. Vanavond (20.45 uur) komen beide landen ook in actie. Engeland bezoekt Italië en Duitsland ontvangt koploper Hongarije.

Speel je favoriete casino games op Jacks.nl. Meld je aan met een 100% welkomstbonus tot €100!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie

gerelateerd