'Milan kan belletjes uit Engeland verwachten voor smaakmaker'

23 september 2022, 15:50

AC Milan moet steeds serieuzer rekening gaan houden met een vertrek van Rafael Leão. De aanvaller uit Portugal heeft zijn contract nog altijd niet verlengd en inmiddels wordt zijn situatie vanuit Engeland in de gaten gehouden. De stap naar de top van de Premier League lonkt.

De 23-jarige aanvaller kent een ijzersterk seizoen en heeft in de Serie A al drie doelpunten en drie assists achter zijn naam staan. Tijdens seizoen 2021/22 had hij een belangrijk aandeel in het kampioenschap van Milan, waar Leão nog tot medio 2024 onder contract staat. De aanvaller staat open om die samenwerking te verlengen, maar wil dan wel een salaris van liefst zeven miljoen euro per jaar.

Volgens het Italiaanse medium La Gazzetta dello Sport hoopt men in Engeland dat Milan en Leão het niet eens worden. Manchester City en Chelsea zien het naar verluidt wel zitten om de ex-speler van Sporting CP en Lille OSC naar de Premier League te halen. Chelsea zou afgelopen zomer al 120 miljoen over hebben gehad voor de international van Portugal, maar Milan wilde destijds 150 miljoen zien.

Saka uitgeroepen tot 'International van het Jaar'

Bukayo Saka is door de fans van Engeland uitgeroepen tot International van het Jaar. De aanvaller van Arsenal kreeg meer stemmen dan Declan Rice en Harry Kane. Saka speelde de afgelopen twaalf maanden negen interlands en was daarin goed voor drie doelpunten. De 21-jarige Engelsman kan zich vanavond weer laten zien namens de nationale ploeg. Engeland brengt in de Nations League een bezoekje aan Italië.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen