Interlandbreak verloopt vooralsnog rampzalig voor FC Barcelona

23 september 2022, 19:55

Het is tot dusver nog niet de interlandbreak van FC Barcelona. De Catalaanse grootmacht heeft met alle aankopen opeens weer heel veel internationals, maar dat heeft niet alleen maar voordelen. Na nog niet eens de volledige eerste speelronde staat de blessureteller al op vier kwetsuren voor Xavi.

Frenkie de Jong en Memphis Depay hebben vrijdag het kamp van het Nederlands elftal verlaten. Beide spelers kampen met spierklachten in het bovenbeen, waardoor het hoogst onzeker is of beide voetballers na de interlandperiode wel weer fit zijn. In elk geval missen ze de tweede wedstrijd van Nederland en ook de dubbele ontmoeting met Internazionale in de Champions League staat op de tocht.

Eerder al had Jules Koundé al het kamp van Frankrijk verlaten met een spierblessure. De verwachting is dat de rechtsback annex centrale verdediger drie à vier weken uit de roulatie ligt bij de Catalaanse grootmacht. Ousmane Dembélé sloeg vrijdag de training met Frankrijk over, al is het nog niet bekend of hij een kwetsuur heeft of dat het slechts voorzorg is.

Lees ook: Barça heeft transfervrije opvolger van peperdure Piqué op het oog

Ook bij Uruaguay-verdediger Ronald Araújo ging het al snel mis. De achterhoedespeler moest al na vijf minuten het veld verlaten met een spierblessure en lijkt ook enkele weken niet inzetbaar. Met Andreas Christensen, Robert Lewandowski, Eric Garcia, Jordi Alba, Sergio Busquets, Pedri, Gavi, Ferran Torres, Álex Balde, Marc Andre ter Stegen, Robert Lewandowski, Raphinha, Arnau Tenas en Franck Kessié zijn er ook nog genoeg internationals wel fit van FC Barcelona.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen