Shaw neemt sportieve revanche op Ten Hag, maar snapt beslissing

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

27 september 2022 – Erik ten Hag heeft Luke Shaw (27) naar de bank verwezen bij Manchester United, maar bij de nationale ploeg van Engeland kwam hij maandagavond gewoon in actie én was hij trefzeker tegen Duitsland. Toch heeft de verdediger begrip voor de keuze van Ten Hag.

Shaw neemt sportieve revanche op Ten Hag, maar snapt beslissing

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

"Ik begrijp het helemaal dat de manager een paar harde beslissingen moest nemen", zei hij over het besluit om hem te passeren, na een dramatische seizoensstart in de Premier League. Na de veranderingen, waar ook Cristiano Ronaldo het kind van de rekening van werd, begonnen The Red Devils opeens te winnen.

"Dan is het logisch dat wij een pas op de plaats moeten maken", bleef Shaw nederig in de Engelse media. De back werd uit het elftal gespeeld door Tyrell Malacia. "Maar meer doen dan het team steunen, kunnen we niet doen. Ik blijf hard werken en blijf wachten op mijn kans." Shaw kondigde aan hard te blijven trainen en de concurrentie aan te willen gaan. "Als ik begrip heb voor de situatie, is de kans dat ik weer eens ga spelen, groter."

Lees ook: Engelse media steunen harde beslissingen van Ten Hag

Shaw erkent dat ook hij de eerste twee wedstrijden van het seizoen niet goed was, net als veel van zijn medespelers bij Manchester United. Sindsdien kwam hij tot de interlandbreak nog slechts twintig minuten in actie. Tegen FC Sheriff kwam hij Diogo Dalot aan de rechterkant twintig minuten voor tijd vervangen in de Europa League.

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd