Engeland
0 – 0
Senegal

Ajax houdt Israëlisch duo Maccabi Tel Aviv in de gaten

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

29 september 2022 – Volgens Time News heeft Ajax twee spelers van Maccabi Tel Aviv op de korrel. Zowel aanvallende middenvelder Oskar Gloch (18) als doelman Daniel Peretz (22) zou op de radar van de Amsterdamse club zijn verschenen. Gloch geldt als groot talent, en Peretz kwam in beeld door de aanbeveling van een oud-reservekeeper van de Amsterdammers.  

Ajax houdt Israëlisch duo Maccabi Tel Aviv in de gaten

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Gloch geldt als groot talent in Israël. Hij debuteerde in april van dit jaar met een doelpunt tegen Maccabi Haifa, en kwam in zijn eerste seizoen uiteindelijk op drie treffers in acht duels. Dat aantal heeft hij dit seizoen al na vijf wedstrijden geëvenaard. De jeugdinternational zou wel oren hebben naar een overgang naar de Eredivisie. Time News weet namelijk te melden dat hij specifiek zou willen verkassen naar een club waar jonge spelers kansen krijgen om beter te worden. 

Daarnaast zou ook keeper Peretz in beeld zijn in Amsterdam. Dat zou te danken zijn aan Dennis Gentenaar. De oud-keeper van onder meer Ajax en NEC werkte vorig seizoen kort samen met Peretz en zou hem hebben aanbevolen bij zijn oude club. Gentenaar raakte niet alleen onder de indruk van de keeperskwaliteiten van Peretz, maar roemt ook zijn sterke persoonlijkheid. Peretz kwam vorig seizoen in beide wedstrijden tegen PSV in de Conference League in actie. In Eindhoven verloor Maccabi met 1-0, waarna een 1-1 gelijkspel in eigen huis niet voldoende bleek om de Brabanders uit te schakelen.

Peretz was dinsdagavond nog de grote man bij Israël Onder-21. De doelman stopte in het duel met Ierland in de beslissende strafschoppenserie liefst drie penalties. Tussentijds schoot hij zelf de tweede strafschop onberispelijk achter zijn collega-doelman. Ook Gloch was in die wedstrijd actief, maar hij werd in de verlenging gewisseld en hoefde dus niet vanaf elf meter aan te leggen tegen de Ierse leeftijdgenoten. 

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd